Tájékoztatás

Milyen feltételekhez kötött a cégalapítás?

Vállalkozás elindítását tervezi, de még nem tudja, milyen társasági formát válasszon? A feladatok jelentős részét elintézheti online, így egyszerűen és gyorsan valósíthatja meg a terveit, azonban nagyon fontos, hogy tisztában legyen a cégalapítás feltételeivel.

Ha saját vállalkozás gondolata jár a fejében, miért ne tenné meg az első lépéseket? Saját döntésekre, gyors elhatározásokra, és nagy kockázatokra kell számítani, viszont tapasztalatokat gyűjthet, és elérhetővé válik az anyagi függetlenedés. A cégalapítást megelőzően tanácsos alaposan informálódni, és szakembert felkeresni.  Az internetes ügyintézésnek köszönhetően hamar megoldhatja a feladatokat, viszont tudnia kell a cégalapítás feltételeiről.

Vannak bizonyos formai követelmények, amelyeknek mindenképp eleget kell tenni. Szükség van a személyazonosításra alkalmas iratokra, az adókártyára, a kijelölt székhely tulajdonosának hozzájárulására. Az adatok alapján sor kerül a társasági szerződés és az alapszabályzat elkészítésére. Annak megfelelően, hogy milyen típusú társaság alapítására készül, eltérnek a fedezettséget, a felelősségvállalást illető kötelezettségek. A cégalapítás költségekkel jár, amelyekről szintén érdemes időben tájékozódni.

Magas színvonalú, sokoldalú szolgáltatást nyújtunk a Cégalapításmost.hu Kft. munkatársaiként. Célunk, hogy bizalomra épülő kapcsolatunk legyen minden ügyfelünkkel. Részletesen informáljuk az aktuális tudnivalókról, a változásokról, a cégalapítás lépéseiről. Számos szempontot kell figyelembe venni, mielőtt eldönti, hogy pontosan milyen típusú társaságot szeretne alapítani, melyekben mind segítséget nyújtunk. Tájékozódjon a cégalapítás feltételeiről és a tevékenységünkről a www.cegalapitasmost.hu internetes oldalunkon!

Tegye meg az első lépéseket a kitűzött célok eléréséért! Informálódjon körültekintően a cégalapítás feltételeiről, és kérje segítségünket a gyors ügyintézéshez!  Lépjen velünk kapcsolatba a hétvégén is hívható 06-70-217-5701-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@cegalapitasmost.hu e-mail címünkre!