Egészség

Óvja az alkalmazottai egészségét ergonomikus munkaszékekkel!

Gondolt már arra, hogy milyen sokat számít a székek minősége? A korszerűtlen, régóta használt székek kényelmetlensége miatt romolhat a dolgozók egészsége, koncentrációs- és teljesítőképessége. Ergonomikus munkaszékekkel biztosíthatja a kényelmet, és támogathatja a munkatársakat a sikeresebb munkavégzésben.

Az egészséges életmód nem csak otthon fontos, hanem a munkahelyen is. Hiába ügyel a rendszeres testmozgásra és a helyes táplálkozásra, ha nem megfelelően kialakított környezetben dolgozik. Amennyiben az Ön feladata, hogy biztosítsa a munkaeszközöket és a berendezési elemeket, nagy figyelmet kell fordítania a székek kiválasztására. Biztos, hogy vannak olyan kollégái, akik legalább napi nyolc órát töltenek ülve. Belegondolt már abba, hogy milyen kellemetlen ennyi időt egy helyben, ráadásul kényelmetlen széken ülni? A nem megfelelő testtartás az egész hát állapotának romlásához vezethet. Annak érdekében, hogy a gerinc és a derék ne fájduljon meg, érdemes ergonomikus munkaszéken dolgozni. A speciális kialakítású szék az egészséges ülést szolgálja, ezáltal pedig kényelmesebb lehet a napi munkavégzés. Kifejezetten azok számára tervezték, akik sok időt töltenek ülő tevékenységgel. A szék szinte minden része állítható, így az egyéni igények szerint használható. Az egyedi formájú háttámla és ülőlap, a gázlift, a puha felületű karfa, a szinkronmechanika funkció mind segítenek abban, hogy helyes testtartással, kényelmesen tudjon dolgozni. Akár saját részére, akár alkalmazottainak keres ideális irodaszékeket, célszerű az ergonomikus munkaszékek közül választani.

Nagy teherbírású, különböző színű, többféleképpen állítható termékekkel várjuk a Redola Kft. webáruházában. Széles kínálatunkban megtalálhatja az ergonomikus munkaszékeket is. Rendszeresen hirdetünk akciókat, és lehetőséget adunk a kipróbálásra is. Tájékozódjon termékeinkről a www.irodaiszekek.hu weboldalunkon!

Helyezze előtérbe az egészséget, és tegyen a kiválóbb eredmények eléréséért megfelelő berendezéssel! Rendelje meg tőlünk az ergonomikus munkaszékeket! Kérdéseivel forduljon hozzánk a 06-1-210-7096-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a szekek@irodaiszekek.hu e-mail címünkre!