Arculat

Reklámozza családi vállalkozását egyedi címerkészítéssel!

Családi vállalkozást indít, és szeretné a szolgáltatást egyedi módon reklámozni? Esetleg már régóta tevékenykedik sikeresen családtagjaival, és elérkezett a saját címerkészítés ideje? A könnyen megjegyezhető jelképet érdemes a munkaruházaton, a használati eszközökön és a vásárlóknak, érdeklődőknek szánt tárgyakon is megjeleníteni.

Csak az a jelkép tekinthető címernek, ami a heraldikai szabályoknak tökéletesen megfelel. A címerviselés szabályainak nem megfelelő jelkép csupán jelvénynek minősül. A címerkészítés első lépései közé tartozik a motívumok kiválasztása. Családi címer tervezésekor olyan ábra kiválasztására kerül sor, ami jelképezi a család tagjainak összetartozását. Lehet benne szám, felirat, egyéni elképzelésére van bízva, hogy pontosan milyen legyen. A címerek funkciója átalakult az elmúlt években, így ma már a marketing területén is előszeretettel használják. Lehetősége van Önnek is arra, hogy megjelenítse a különböző termékeken. A munkaruházaton, a megvásárolható használati eszközökön, a céges ajándékokon és a promócióra szánt kellékeken egyaránt érdemes a címert láthatóvá tenni. Erről mindenkinek eszébe jut majd a családi vállalkozása, annak színvonalas szolgáltatása.

Családtörténeti kutatásokhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal állok rendelkezésére a Magyar Heraldikai és Genealógiai Társaság tagjaként. Nagy tapasztalattal, korszerű eszközökkel végzem a címerkészítést és más hasonló feladatokat. Mindent megteszek azért, hogy igényeinek teljes mértékben megfelelő legyen az eredmény, így a címert bátran használhatja elképzelései szerinti formában. Szerezzen bővebb információt a tevékenységünkről a www.csaladfakutato.hu internetes oldalunkon!

Döntsön olyan termékek gyártása mellett, melyeken feltünteti a családi jelképet! Használja ki a címerkészítés előnyeit, és népszerűsítse a tevékenységét egyszerűen! Ossza meg velünk egyéni elképzeléseit, és bízza ránk a címerkészítést! Tegye fel kérdéseit bátran a 06-70-453-6827-es telefonszámunkon, vagy kérje ajánlatunkat az info@genealogus.hu e-mail címünkre küldött üzenetében!