Egészség

Hogyan őrizzük meg mosdóink higiéniáját?

Az éttermek, irodakomplexumok és közösségi terek roppant forgalmasak, ennél fogva a mosdók is fokozott igénybevételnek vannak kitéve. Egy hagyományos törölköző, azon felül, hogy egy cseppet sem higiénikus, táptalajt ad a bacilusoknak és a szennyeződéseknek, sosem lesz teljesen száraz az igénybevétel sűrűsége miatt. Nem kellemes érzés egy ilyenbe törölni a kezünket, miután még az előző használó utáni nedvesség sem száradt meg.

Minden szempontból fontos a higiénia, hiszen számtalan ember megfordul ott nem csak napi szinten, de óránként is, különböző ütemben. Ilyenkor könnyen elfogyhat a hagyományos papírtörlő, és a takarítószemélyzet sem mindig tudja azonnal pótolni, mindenkinek kellemetlenséget okoz a kialakult helyzet. Arról nem is beszélve, hogy egy mosdókagyló körül mindig rengeteg a kifolyt víz, ami teljesen eláztathatja a papírtörlőket, így használhatatlanná téve azokat. A legjobb és leghigiénikusabb választás a kézbedugós kézszárító!

Árammal működik, így mindig rendelkezésre fog állni, folyamatosan kielégítve a használók igényeit. De miért is jobb a kézbedugós kézszárító a hagyományos kézszárítóknál? A kézbedugós kézszárító esetén nem szükséges semmilyen gomb megnyomása, hogy működésbe lépjen, az érzékelőinek köszönhetően automatikus. A másik előnye, hogy amíg a klasszikus kézszárítóknál fentről érkezik a levegő, ebben az esetben a csukló felől, oldalról kezdődik a szárítás. A víz még véletlenül sem találhat utat magának az ingujjba, ami a kellemetlen érzésen kívül látványos nyomot is hagy a száradásáig egy színes ruhadarab esetében.

Váltson Ön is kézbedugós kézszárítóra, őrizze meg mosdói kifogástalan higiéniai állapotát! Látogasson el a www.kezbedugos-airblade.kezszaritok.hu címen található weboldalunkra, ahol megtekintheti cégünk, a Hungaro Management Kft. valamennyi ajánlatát! Ha kérdései vannak a kézbedugós kézszárítóról a vásárlás előtt, hívjon minket bizalommal a +36-70-414-7853-as telefonszámon! Amennyiben Önnek kényelmesebb, üzenetet is küldhet nekünk, ezt a rendel@hm.hu e-mail címre várjuk!