Karrier

Diákmunka Budapesten: találd meg a számodra legmegfelelőbb állást!

A diákok élete egyszerűnek tűnik: sok szabadidő, némi tanulás, utazások, bulik, ismerkedés. A látszat azonban csal, hiszen a tanulnivaló nem is olyan kevés, és a szabadidő eltöltéséhez bizony pénzre is szükség van, amit nem feltétlenül kapnak meg a szülőktől, az ösztöndíj pedig annyira kevés, hogy még a minimális megélhetésre sem elegendő, főleg akkor, ha albérletet is kell fizetni; ez manapság főleg a fővárosban jelent komoly problémát, bár persze máshol is egyre nehezebb a helyzet. A problémára megoldást nyújthat egy diákmunka Budapesten, ám a legtöbb esetben csak a lehúzás várja azokat a diákokat, akik szeretnének az iskola mellett dolgozni is.

A diákmunka lehetőséget biztosít, hogy a tanulók kiegészíthessék a szüleiktől kapott pénzüket, illetve az ösztöndíjat. Diákmunkát Budapesten abszolút nem nehéz találni, csak elhatározásra van szükség hozzá, és utána csak ki kell választani egy olyat, ami megfelel az időbeosztásunknak, vagy a készségeinknek. A budapesti diákmunkák a lehetőségek széles körét ölelik fel: fizikai és szellemi munka, hétvégi és hétköznapi, nagy és kevésbé komoly felelősséggel járó. Akár a későbbi karriert is meg lehet alapozni egy diákmunkával Budapesten, hiszen nem csupán a kisebb vállalkozások, de a nagy cégek is keresnek diákmunkásokat.

Cégünk, a Pink Szolgáltató Iskolaszövetkezet weboldalán Te is a tagja lehetsz egy olyan társaságnak, aminek segítségével budapesti diákmunkákat találhatsz. Ha szeretnéd hasznosan és jövedelmezően eltölteni a szabadidődet, akkor itt a helyed! Ha regisztráltál nálunk, akkor lehetőséged lesz akár azonnal is munkába állni. Elég csak megnézned az aktuális budapesti diákmunkákat weboldalunkon, a www.pinkdiak.hu címen, és kiválasztanod azt, amit szívesen végeznél; ez után gyakorlatilag már másnap munkába is állhatsz!

Ha szeretnél többet is megtudni a budapesti diákmunkákról, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: hívj bennünket a +36-70-239-0554-es telefonszámunkon, vagy írj nekünk üzenetet a czenki.beata@pinkdiak.hu e-mail címre!