Arculat

Szitanyomás: A költséghatékony reklámajándék készítés eszköze

szitanyomás

Manapság nincs könnyű dolga a cégeknek, ha szeretnének kitűnni termékeikkel a versenytársak árui közül. A népszerűsítéshez rengeteg különféle marketingeszköz áll rendelkezésre, azonban minden vállalkozásnak másféle módszereket érdemes bevetnie a siker érdekében. Természetesen a stratégia megtervezése során fontos szempont a hirdetési formával járó költség, és annak megtérülése. Ha a cég sokféle szakmai eseményen vesz részt és promóciókat is gyakran szervez, nem érdemes kihagyni a sorból a reklámajándékokat. A különféle apróságokat, amiket az érdeklődőknek osztogatnak, sokféle technikával lehet emblémázni, melyek közül kiemelkedik a szitanyomás.

szitanyomás az egyenes felületek mellett kiválóan alkalmas enyhén görbült, illetve íves felületekre is. Sokféle nyomathordozóra kerülhetnek minták ezzel a technológiával, így textil, fém, üveg, kerámia, műanyag, karton, fa és szövet felületeket is lehet nyomtatni, így bármilyen reklámajándékkal szeretne készülni a következő eseményre, nem jelenthet akadályt. A szitanyomás kifejezetten jó választás, ha nagy mennyiségben van szükség emblémázott tárgyakra. Költséghatékony és gyors megoldást kapunk tehát, ha ezt az eljárást választjuk, így mindenképpen megéri a szitanyomással számolni, amikor megtervezzük a reklámajándékokat.

Önnek már van partnere a reklámajándékok készítéséhez? Ha szeretné, hogy a tárgyak kiváló minőségű nyomatokkal legyenek ellátva, bízza ránk az emblémázást! Ismerje meg cégünk, a Step Kft. ajánlatait! Gépparkunk többféle eljárást lehetővé tesz, azonban nagy mennyiségű rendelés estén a szitanyomást ajánljuk. Szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról? Látogasson el www.stepkft.hu weboldalunkra, és nézzen körül nálunk! Amennyiben megosztaná velünk egyedi elképzeléseit, szeretne árajánlatot kérni, vagy ha kérdése van a szitanyomással kapcsolatban, várjuk megkeresését elérhetőségeink egyikén! Írjon nekünk üzenetet az info@stepkft.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36-30-969-0322-es telefonszámon, mindenben szívesen segítünk!