Fuvarozás

Irodaköltöztetés gyorsan és biztonságosan

irodaköltöztetés

Nagyobb helyre van szüksége a munkavégzéshez, vagy más ok miatt keres új irodát? Szeretné az Önnek legtökéletesebb időpontban megoldani a feladatot, de nem tudja hova forduljon segítségért? Bízzon meg szakembereket az irodaköltöztetéssel, hogy minden értéke épségben és időben érkezzen a kijelölt helyszínre!

A költözés számos okból kifolyólag válhat szükségszerűvé. Ha már költözött egyik helyről a másikra, bizonyára tudja, hogy egyáltalán nem egyszerű feladatról van szó. Amennyiben új környezetben szeretné a munkáját folytatni, és emiatt irodaköltöztetésre készül, számos teendő vár Önre: a bútorok védőfóliázása, a gépek csomagolása, mozgatása, majd szállítása, a dokumentumok precíz dobozolása, ezt követően mindezek megfelelő elhelyezése és rendszerezése az új helyiségben. Az irodaköltöztetésnél fontos szempont, hogy minél gyorsabb megoldást találjon, hiszen el kell kerülnie a bevételkiesést, a feladatok felhalmozódását. A készülékek értékesek, a nyomtatványok pedig nem veszhetnek el az irodaköltöztetés ideje alatt. Érdemes profi szakemberek teljes körű szolgáltatását igénybe venni, így megkímélheti magát a kellemetlenségektől.

Irodaköltöztetéssel, bútorok szállításával, és egyéb hasonló tevékenységekkel foglalkozó cégünk, a SZABITRANS megbízható megoldást nyújt Önnek! Családi vállalkozásunk színvonalas szolgáltatást nyújt, speciálisan kialakított járművekkel, és korszerű eszközökkel dolgozunk. A lépcsőházakban keletkező sérülések megelőzésére szolgál a bútorokat, és más darabárukat mozgató lift. Igyekszünk egyéni igényeinek megfelelően, a lehető legrövidebb idő alatt, gördülékenyen megoldani a fuvarozást, bármekkora mennyiségről van szó. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.szabitrans.hu weboldalon!

Ne kockáztassa az értékek épségét, bízza ránk az irodaköltöztetést! Jelezze nekünk, hogy mikor van szüksége a segítségünkre, és oldja meg egyszerűen a berendezések, valamint az egyéb használati eszközök szállítását! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-30-2685975-ös telefonszámunkon, vagy kérdezzen tőlünk e-mailben az info@szabitrans.hu címünkön!