Termelés

Intralogisztika és a lean szemlélet

intralogisztika

Egyre nagyobb teret nyer napjainkban a lean szemlélet, ami jelentős változást tud vinni a gyártási folyamatokba. A hatékony termeléshez nem elegendő, ha hozzáértő szakemberek dolgoznak az üzemben nap, mint nap. A folyamatokat okosan kell megtervezni, és ahhoz, hogy minden gördülékenyen haladjon, érdemes bevetni a lean szemléletet is, ennek köszönhetően ugyanis megszüntethető a pazarlás minden téren. Annak érdekében azonban, hogy ehhez az eszközpark is biztosítva legyen, tanácsos elgondolkodni a korszerűsítésen az intralogisztika terén.

Az intralogisztika fogalmába tartozik valamennyi anyagmozgatási folyamat, ami a kiindulópont és a célállomás között zajlik az üzemekben. A berendezéseket össze kell hangolni annak érdekében, hogy minden a megfelelő időben legyen a megfelelő helyen. Ehhez azonban arra van szükség, hogy a munkafolyamatok gondosan meg legyenek tervezve, hogy elkerülhetőek legyenek a felesleges mozdulatsorok, melynek köszönhetően rengeteg idő és energia takarítható meg. Az intralogisztikai megoldások megtervezése során tehát mindenképpen érdemes alapul venni a lean szemlélet szabályait, hiszen a kettő együtt képes igazán hatékonnyá tenni a termelést.

Ha Önnek megvan az elképzelése, hogyan lehetne fejleszteni a munkafolyamatokat, már csak arra van szükség, hogy találjon egy megbízható céget, melynek szakemberei segítenek ezt a gyakorlatban is megvalósítani intralogisztikai megoldásokkal. A MAXI-SZER Kft. éppen ezt kínálja a megrendelőknek!

Az Ön ötletei és a mi szakértelmünk tökéletes párosítás lehet az intralogisztika fejlesztésére! Amennyiben szeretne megismerkedni tevékenységünkkel és a szolgáltatásunkban rejlő lehetőségekkel, látogasson el www.maxiszer.hu weboldalunkra! Hozzáértésünknek és tapasztalatunknak köszönhetően számunkra nem jelent kihívást megvalósítani az egyedi elképzeléseket az intralogisztika terén, hogy a termelés hatékonyabb legyen! Ha ajánlatot kérne, várjuk megkeresését a +36-20-268-5760-as telefonszámon, valamint a maxiszer@maxiszer.hu e-mail címen!