Konzultáció

Német SZJA bevallás készítése és ezzel kapcsolatos tanácsadás egy helyen!

német SZJA bevallás elkészítés

Németországban dolgozik? Nincs egyedül, hiszen sok magyar állampolgár vállal munkát ebben az országban, hiszen kedvező fizetésekkel várja a munkavállalókat. Viszont Németországban is gondoskodnia kell a német SZJA bevallás elkészítéséről!

német SZJA bevallás elkészítése egészen más, mint a magyarországi változata, ami természetesen a két ország pénzügyi berendezkedéséből fakad: mások az adószabályok, de – hogy mást ne mondjunk – egészen más az adóbevalláshoz szükséges formanyomtatvány is. Már magához a kitöltéshez is olyan tudás és tapasztalat szükséges, ami egy átlag magyar munkavállalónak nem feltétlenül áll a rendelkezésére, de hogy jó is legyen, az már ténylegesen egy szakember tudásán múlik. Éppen ezért nem érdemes egyedül nekiállni, hanem jobb, ha igénybe vesszük egy ezen a téren felkészült vállalkozás német SZJA bevallással kapcsolatos tanácsadását, majd rájuk is bízzuk a német SZJA bevallás elkészítését is.

Számos cég kínálja ezeket a szolgáltatásokat, ám a legtöbb épp Németországban, akik nem feltétlenül vannak felkészítve a magyar munkavállalók által feltett kérdésekre, és a hazai adószabályozással sincsenek tisztában. Szerencsére azonban Magyarországon is találhatunk olyan vállalkozást, ami épp ezzel foglalkozik.

Cégünk, a BERITAX Szám- és Könyvviteli Kft. teljes körű, német SZJA bevallással kapcsolatos tanácsadást és a német SZJA bevallás elkészítését is biztosítja ügyfelei számára. Természetesen számos egyéb, az adózással kapcsolatos szolgáltatással is várjuk. Ha szeretne többet is megtudni cégünk tevékenységéről, illetve a német SZJA bevallás készítéséről, látogassa meg a www.beritax.hu címen elérhető weboldalunkat, ahol bővebb információkat talál minderről.

Ha kérdése lenne a német SZJA bevallás készítésével kapcsolatban, illetve, ha szeretné igénybe venni a német SZJA bevallással kapcsolatos tanácsadást, vagy egyéb szolgáltatásainkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a +36-20-522-5008-as és a +36-72-788-135-ös telefonszámokon, illetve a beritax@beritax.hu és az info@beritax.hu e-mail címeken!