Karrier

Egyedi standok a hatékonyabb népszerűsítésért

egyedi standok

Szeretné a szakmai eseményeken minél több ember érdeklődését felkelteni? Az egyedi standok lehetővé teszik, hogy könnyen felhívja a figyelmet a szolgáltatására, és stílusos környezetben informálja a rendezvény látogatóit. Legyen egyedi standja, és végezze eredményesen a munkáját!

Napjainkban kiemelt szerepe van az online marketingnek, hiszen a legegyszerűbben és leggyorsabban interneten keresztül jutnak el az információk. Emellett viszont a személyes találkozásnak is megvannak az előnyei. Ha találkozik egy cég képviselőivel, és élőben megtekintheti, esetleg meg is kóstolhatja, vagy kipróbálhatja a termékeket, bizonyára Ön is bátrabban vásárol, amennyiben elnyerték a tetszését. Érdemes erre gondolni, amikor a saját szolgáltatását népszerűsíti. Ha egyedi standdal készül a különféle eseményekre, kitűnhet a többi stand közül, felhívhatja a résztvevők figyelmét. Egy jól megtervezett egyedi stand tükrözi a cég arculatát, vonzza a tekinteteket, és színvonalas szolgáltatásról árulkodik.

Bármilyen típusú standra van szüksége, vegye igénybe cégünk, a Fótimpex-MPI Kft. színvonalas szolgáltatását! Teljes körű segítséget nyújtunk, így ránk bízhatja a tervezést, a különféle elemek, bútorok elkészítését, a komplett kivitelezést. Közel 30 éves tapasztalattal vállaljuk az egyedi standok gyártását, amiben nagy segítségünkre szolgál a saját grafikai stúdiónk, asztalosüzemünk, és lakatosműhelyünk is. Szakértelemmel látjuk el a feladatokat, kiemelt figyelmet fordítunk a megbeszélt határidők betartására. Célunk, hogy minden szempontból elégedett legyen egyedi standjával, ezáltal kiváló eredményeket érjen el. Informálódjon részletesen a tevékenységünkről a www.fotimpex.hu weboldalon!

Vegyen részt Ön is a különböző kiállításokon, vásárokon, és hívja fel minél több ember figyelmét a szolgáltatására! Készüljön egyedi standdal, ami lehetővé teszi, hogy stílusos környezetben tájékoztassa az érdeklődőket! Vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy ne okozzon gondot az igényeinek maximálisan megfelelő, egyedi stand kivitelezése! Hívja bizalommal a 06-27-537320-as telefonszámunkat, vagy küldjön üzenetet az info@fotimpex.hu e-mail címünkre!