Arculat

Corian recepció orvosi rendelőkbe!

Corian recepció

Az állami orvosi ellátás helyett egyre többen választják a magán intézmények szolgáltatásait. Ezeken a helyeken különösen nagy jelentőséggel bír a színvonalas ellátás, hiszen a páciensek olykor igen nagy összegeket fordítanak egy-egy kezelésre. Meggyőző erővel bír, ha a professzionális megoldások már a berendezésben is tükröződnek, ami természetesen nem merül ki a kezelések konkrét helyszínében, hanem az egész intézményre vonatkozik. Érdemes nagy hangsúlyt fektetni a recepcióra, ami rendkívül jelentős az érdeklődők bizalmának és szimpátiájának elnyerésében. A mi ajánlatunk erre vonatkozóan a Corian recepció! Mit érdemes erről tudni, és milyen érvek szólnak mellette?

Corian recepció előnye alapanyagában rejlik, ami nem más, mint az akril. A homogén akril felület rendkívül könnyen tisztán tartható, ami egy orvosi rendelőben a legfontosabb szempontok egyike. Nem tudja magába szívni a szennyeződéseket és a nedvességet sem, ami nem csak azzal jár, hogy nagy igénybevétel mellett is higiénikus marad, hanem egyben azt is jelenti, hogy a Corian recepció hosszú távon megbízható megoldást kínál. A széles színskálának és az anyag formálhatóságának köszönhetően a Corian recepció teljes mértékben az egyedi igényekre szabható, vagyis nem jelent problémát a meglévő berendezés stílusához, az orvosi rendelő arculatához igazítani azt.

Időtálló, praktikus és dekoratív megoldást keres? A Corian recepció éppen ezt kínálja az érdeklődőknek, és előnyei remekül érvényesülnek orvosi rendelőkben is. Ha érdekli a lehetőség, csupán annyi a dolga, hogy megosztja igényeit, illetve ötleteit a Solymosi Team szakembereivel, és munkatársai rövid időn belül használatba vehetik az új recepciót. Látogasson el www.solymositeam.hu weboldalunkra, ahol mindent megtudhat a Corian recepció lehetőségeiről, valamint szolgáltatásainkról! Ajánlatért, illetve kérdései esetén lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén, a +36-30-914-5747-es telefonszámon vagy a solymi@t-online.hu e-mail címen, készséggel állunk rendelkezésére!