Karrier

Vonalkód rendszerek – Egyszerű és gyors azonosítás, hatékony munkavégzés

vonalkód rendszerek

Szeretne gyorsan, nagy pontossággal adatokat gyűjteni? Sok áru azonosítására van szükség? A vonalkód rendszerek sokat segítenek a gördülékenyebb, hatékonyabb munkavégzésben! Használjon Ön is célnak megfelelő címkenyomtatót és vonalkódolvasót!

A kereskedelemben, a raktárakban, a szállítmányozás területén, és még számos más helyen van szükség az áruk, csomagok minél gyorsabb azonosítására. Erre a célra szolgálnak a vonalkód rendszerek, amelyek segítségével pillanatok alatt lekérdezhető az adott termékre, szállítmányra vonatkozó összes adat. A vonalkód alkalmas vizuális és gépi felismerésre egyaránt, széleskörűen és könnyen használható. Nem csak a fekete vonalak, hanem a közöttük lévő fehér területek is hordoznak információt. A vonalkódos rendszerek lehetővé teszik, hogy a szolgáltatások, a termékek, a helyek mind azonosíthatóak legyenek, és az automatikus adatgyűjtésre is probléma nélkül kerülhet sor. A piacon egyre kiélezettebb a verseny, ezért elengedhetetlen a korszerű informatikai háttér, valós idejű adatokra van szükség a tervezéshez. Annak érdekében, hogy gördülékenyen, ugyanakkor hatékonyan, precízen tudja a feladatait elvégezni, célszerű a vonalkód rendszerek alkalmazására kiemelt figyelmet fordítani. Modern készülékek és kellékek széles választéka áll a rendelkezésére, amelyek közül egyéni igényei szerint választhat. Annak megfelelően szerezheti be ezeket, hogy asztali, félipari vagy ipari eszközökre van szüksége, mekkora mennyiségű és milyen típusú termékek esetében szeretne vonalkód rendszerrel dolgozni.

Mindent megrendelhet egy helyről, ha cégünk, az EtiSys Kft. széles kínálatából választja ki a nélkülözhetetlen munkaeszközöket. Bármilyen területen tevékenykedik, megoldást nyújtunk a célnak megfelelő vonalkód rendszer alkalmazására. Címkenyomtatókat, vonalkódolvasókat, kartonfeliratozókat, és különböző kellékanyagokat egyaránt megvásárolhat nálunk. Célunk, hogy eredményesen tudja a munkáját végezni, és minél könnyebb legyen a termékek azonosítása. Informálódjon részletesen a szolgáltatásunkról a www.etisys.hu weboldalon, felmerülő kérdéseivel pedig keressen bennünket a 06-82-571133-as telefonszámunkon, vagy küldjön e-mailt a sales@etisys.hu címünkre!