Cégek

A mágneskártyás beléptető rendszer előnyeiről

mágneskártyás beléptető rendszer

A belépés nem mindenhol megengedett bárki számára, számos helyen korlátozzák a belépést idegenek, vendégek esetében. Irodaházak, hotelek, üzemek, minden olyan épület, illetve terület biztonsági és beléptető rendszerrel van ellátva, ahol csak meghatározott személyek tartózkodhatnak. Ezek a személyek általában az alkalmazottak, illetve bizonyos helyszíneken a vendégek.

A modern beléptető rendszerek már meghaladják a kulcsos, elavultnak számító beléptetés színvonalát. A mágneskártyás beléptető rendszer egyike azoknak a lehetőségeknek, amik jóval előnyösebb és praktikusabb megoldást jelentenek.

mágneskártyás beléptető rendszer sok olyan pozitív tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt érdemes lecserélni rá a kulcsos zárakat és a hagyományos beléptető rendszereket. Erre kiváló példa a cégünk által forgalmazott EntryProx beléptető rendszer is. A mágneskártyás beléptető rendszer egy biztonságosabb, könnyebben kezelhetőbb, jobban ellenőrizhetőbb és sokoldalúbb beléptető rendszert nyújt. A  mágneskártyás beléptető rendszer elektromos zárakkal és azonosító eszközökkel működik, amik egymással kommunikálnak. A kártyák egyedi azonosító kóddal rendelkeznek, amit felismer a rendszer és jogosultság esetén feloldja a zárat. Szabályozható az is, hogy ki lépjen be egy területre és az is, hogy mikor tudjon belépni valaki.

mágneskártyás beléptető rendszerrel akár érintésmentesen is lehet közlekedni, hatékonyan, megfizethető áron, egyszerű kiépítéssel valósítható meg a beléptetés. Az Europrox termékei az Ön elvárásainak is megfelelnek, tehát válassza a legjobbak egyikét és működtessen minőségi beléptetést az ingatlanában!

A www.europrox.hu webcímen az Europrox Bt. honlapját találja, ahol azonnal részletesen tájékozódhat a mágneskártyás beléptető rendszerekről és egyéb termékekről, valamint szolgáltatásokról, amiket mi kínálunk. Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal és kérjen részletes tájékoztatást! Megtalál minket a  +36-22 -300-528, +36-20-43-94-652 telefonszámok egyikén vagy pedig az  info@europrox.hu email címen!