Arculat

Autódekor a teljes flottára!

autódekor

Az autódekoráció egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ez ugyanis gyors, egyszerű és megfizethető módja annak, hogy a jármű kitűnjön megjelenésével a többi közül. Gyakran előfordul, hogy a tulajdonosok nem elégedettek a karosszéria eredeti színével, vagy szeretnék azt egyedivé varázsolni valamilyen mintával, amire praktikus megoldást kínál a fóliázás. Az autódekor előnyei azonban itt még nem érnek véget, hiszen cégek számára is kiváló megoldás. Hogyan érdemes kihasználni ezt a lehetőséget cégautók esetében?

A fóliázott autók lényegében mozgó reklámként szolgálnak, ami igen hatékony formája a promóciónak. Az autódekorációt ugyanis menet közben, parkolás ideje alatt vagy éppen dugóban állva rengeteg ember látja, így a hirdetés üzenete sok potenciális érdeklődőhöz jut el. A fóliázás rendkívül igényes megjelenést kölcsönöz egy-egy cégautónak, a teljes flotta dekorálása pedig kifejezetten profizmust sugall.

Az autódekor tartalmazhat szöveget, ábrát vagy akár fotót, jelentheti egyetlen felület fóliázását, de akár a teljes jármű bevonását is. A fóliázás mindegyik esetben gondos tervezést igényel, hiszen csak ilyen módon tud jól érvényesülni a megálmodott grafika. Egy teljes flotta esetében még nagyobb kihívást jelent az autódekoráció megvalósítása, hiszen általában többféle cégautóról van szó, mégis egységes arculatot kell kialakítani. Látványos és színvonalas megoldásra van szükség, mindez pedig a szakma fortélyaiban jártas, tapasztalt szakemberek munkáját követeli.

Ha Ön is úgy gondolja, hogy az autódekor nélkül használt cégautók kiaknázatlan lehetőségnek számítanak, ismerkedjen meg az Autodekor.hu Bt. szolgáltatásaival! Korszerű eszközökkel felszerelt műhelyben, egy lelkes csapattal várjuk megrendelését! Tevékenységünkről és az általunk biztosított lehetőségekről részletesen tájékozódhat www.autodekor.hu weboldalunkon, amennyiben pedig meggyőzőnek találja munkánkat, lépjen velünk kapcsolatba! Várjuk megkeresését a +36-30-214-2763-as telefonszámon és a dekor@autodekor.hu e-mail címen!