Tanfolyamok

A B kategóriás jogosítvány gyakorlati tanfolyam alapjairól röviden

B kategóriás jogosítvány gyakorlati tanfolyam

A B kategóriás jogosítvány megszerzése nem csupán a legkényelmesebb közlekedési lehetőséget kínálja, hanem a munkaerőpiacon is nagy előnyt jelent. Természetesen ahhoz, hogy valaki a kezébe vehesse a saját jogosítványát, elmélet és gyakorlat terén egyaránt alaposan fel kell készülni. Az első lépés a sikeres KRESZ vizsga, amit B kategóriás jogosítvány gyakorlati tanfolyam követ, hogy mindaz, ami fejben már megvan, rutinná váljon. Hogyan néz ki egy ilyen képzés, és pontosan milyen részekből épül fel?

B kategóriás jogosítvány gyakorlati tanfolyamra vonatkozó szabály, hogy minimum 30 vezetési órát kell teljesíteni, ez a valóságban pontosan 29 vezetési órát, illetve 1 vizsgaórát jelent. Ám kevesen tudják, hogy a menettáv is az előírás része, összesen 580 km-t kell vezetni a B kategóriás jogosítvány gyakorlati tanfolyam ideje alatt. A képzés első része az alapoktatás, ami lényegében a járműkezelést foglalja magába. Ezt követi a főoktatás, mely során a tanulók megismerkedhetnek a leggyakoribb helyzetekkel, rutint szerezhetnek a városi és országúti vezetésben, valamint az éjszakai vezetés kihívásaiba is betekintést nyerhetnek.

Sikeres KRESZ vizsgát tett, és elérkezett a B kategóriás jogosítvány gyakorlati tanfolyam ideje? A Talentum Autósiskola várja mindazokat, akik szeretnének elmerülni a gyakorlatban is!

Nálunk az alapoktatásra két tanpályán van lehetőség, így minden tanulónk kiválaszthatja azt a helyszínt, amit kényelmesen meg tud közelíteni. Több oktató autó áll rendelkezésre, köztük Toyota Yaris, Toyota Corolla és Suzuki Swift, mindegyik benzines. A B kategóriás jogosítvány gyakorlati tanfolyam költsége összesen 195.000 Forint, amit alkalmanként vagy részletekben is lehet fizetni.

Felkeltette érdeklődését a lehetőség, és szívesen jelentkezne a Talentum Autósiskola B kategóriás jogosítvány gyakorlati tanfolyamára? A részletekért látogasson el a www.talentum-autosiskola.hu weboldalra, és amennyiben kérdése lenne, lépjen velünk kapcsolatba a +36-20-269-1023-as telefonszámon vagy az info@talentum-autosiskola.hu e-mail címen!