Arculat

Virágkötészet a különleges környezetért

virágkötészet

Vendéglátással foglalkozik, és szeretné a vendégváró helyiségeit kidíszíteni? Rendezvényszervezőként figyelmet fordít az alkalomhoz illő dekorációra? Használjon fel szebbnél szebb virágkötészeti termékeket!

Minden ember kedveli a szép környezetet, és szereti a növényeket. Nem csak a lakásokban mutat jól egy ízlésesen elkészített csokor, hanem bármilyen munkahely irodájában, vagy szállás-, illetve vendéglátóhely épületében. A virágkötészet az a tevékenység, amely során olyan díszes termékek készíthetők, amiket szívesen csodál meg bárki. Egy szépen csomagolt növény, vagy egy különlegesen összeállított csokor bármilyen alkalomra megfelelő ajándék. Ünnepségeken, családi megemlékezéseken díszítésként jól mutatnak a virágkötő mester által készített dekorációk. Rendkívüli eseményre, vagy bármilyen egyéb rendezvényre készülve mindig ajánlatos a megfelelő kiegészítők elhelyezésére gondolni. Egy szálláshelyen vagy étteremben a látogatók köszöntéseként szolgálnak a virágkötészeti művek. Számtalan variációban kérheti az egyes díszítőelemeket vagy csokrokat, amelyeket tapasztalt szakember állít össze az Ön igényei szerint. Rengeteg termék közül választhat, ezek segítségével szebbé teheti a környezetét. Annak megfelelően, hogy milyen jellegű rendezvényről van szó, többféle stílusú virágkötészeti megoldásra van lehetőség. A virágkötészettel foglalkozó, gyakorlott szakember tanácsokat is tud adni arra vonatkozóan, hogy mi felelne meg leginkább a tervezett összejövetelre, a vendégváró helyiségekbe.

Bármilyen alkalomra megtalálhatja az Ön számára tökéletes dekorációt! Plantart Dísznövény és Növénytartó Szalonunk virágkötészettel is foglalkozik, így könnyen eleget tudunk tenni az elképzeléseinek. Egyedülálló virágkötészeti kompozíciókkal várjuk, és nem csak a csodaszép növényeket, hanem az egyedi növénytartókat is átveheti nálunk. Szerezzen bővebb információt színvonalas szolgáltatásunkról a www.plantart.hu weboldalon! Keressen bennünket egyéni kérésével a 06-30-9193186-os telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az ertekesites@plantart.hu címünkre!