Fuvarozás

Belföldi árufuvarozás megbízható szolgáltatóval!

belföldi árufuvarozás

A kereskedelemben az árucikkek kapják a főszerepet, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy egy komplex tevékenységről van szó, ezért a kapcsolódó tevékenységek is fontos befolyásoló tényezőnek számítanak. Ide tartozik többek között az árufuvarozás, melynek színvonalára nem csak akkor kell ügyelni, ha több ezer kilométeres távolságokról van szó, hanem akkor is, ha Magyarország határain belül zajlik.

belföldi árufuvarozás hatással lehet a partnerkapcsolatokra, ezért nagy jelentősége van annak, hogy melyik szolgáltatóra bízzák a cégek a feladatot. Be kell tartani az előre egyeztetett határidőket és egyéb körülményeket, emellett pedig természetesen épségben, hiánytalanul a helyszínre juttatni az árut. A belföldi fuvarozás ennek megfelelően olyan szolgáltatót követel, ami szakképzett és tapasztalt gépkocsivezetőkkel, valamint jól felszerelt járművekkel dolgozik. Kizárólag ilyen formában lehet gondoskodni arról, hogy a belföldi árufuvarozás zökkenőmentesen legyen lebonyolítva minden alkalommal, amikor arra szükség van, ezért alaposan meg kell fontolni a választást.

Olyan szolgáltatót keres, melynek segítségével fellendítheti kereskedelmi tevékenységét? A belföldi fuvarozás lebonyolításához válassza a Szaki Trans Kft.-t! Cégünk számos európai országba és hazánk bármely pontjára vállalja az árufuvarozást, melyben 30 éves tapasztalatot tudhatunk magunkénak. Jól felszerelt gépjárműparkunknak köszönhetően 26 kilogrammtól 26 tonnáig bármilyen súlyú rakományt ránk bízhat, ha érdekli a belföldi árufuvarozás. Kisebb daruzható és emelőhátfallal rendelkező járművek éppen úgy rendelkezésre állnak tevékenységünkhöz, mint kiemelhető tetős mega kamionok, a rakomány biztonságáért pedig korszerű nyomkövetőrendszer felel útjaink során.

Ha megbízható szolgáltatóra van szüksége, nálunk jó helyen jár! Látogasson el a www.szakitrans.hu weboldalra, ahol tájékozódhat belföldi fuvarozás lehetőségeiről és egyén szolgáltatásainkról! Bővebb információért forduljon bátran munkatársainkhoz a +36-1-297-4764-es telefonszámon vagy az info@szakitrans.hu e-mail címen!