Fuvarozás

A nemzetközi fuvarozás és a fuvarszervezői feladatkör

nemzetközi fuvarozás

nemzetközi fuvarozás vonatkozásában elsősorban a sofőrök munkáját szokás kiemelni, hiszen ők azok, akik a szállítás gyakorlati részéért felelnek. A jó sofőr nem csak magabiztosan vezet, hanem emellett olyan személyes kompetenciákkal bír, mint például talpraesettség és kiváló kommunikációs készség. Gondoskodik az áru biztonságáról, de arról sem szabad megfeledkeznie, hogy ő az, aki személyes jelenlétével képviseli a céget. Ám hosszú előkészületek zajlanak a háttérben, míg a nemzetközi fuvarozás kezdetét veszi és a sofőr útnak indul, ebben pedig fontos szerepet játszik a fuvarszervező.

A fuvarszervező első és legfontosabb feladata, hogy közvetít az ügyfél, illetve a fuvarozó között, ezáltal megteremti a jó partnerviszony kialakulását. Az első lépéstől az utolsóig részt vesz a nemzetközi fuvarozás folyamatában, támogatja a két fél közötti együttműködést, fontos szerepe van a problémamegoldásban. A háttérből gondoskodik arról, hogy a szállítás során minden gördülékenyen haladjon, a lehető legrövidebb idő alatt, veszteségek, felesleges károk nélkül érjenek célba a küldemények. A fuvarszervező a nemzetközi fuvarozást érintő adminisztrációs feladatokat is ellátja, intézi a papírmunkát és minden egyéb ügyintézési teendőt elvégez.

A megbízható és színvonalas nemzetközi fuvarozás tehát egy olyan szakértőkből álló csapatot feltételez, akik együttes erővel dolgoznak azon, hogy minden az elvárásoknak megfelelően alakuljon. Nem könnyű feladat ilyen partnert találni, ezért célszerű alaposan tájékozódni a kiszemelt szállítmányozó céggel kapcsolatban.

Amennyiben Ön még nem találta meg azt a csapatot, akikre szívesen rábízná a nemzetközi fuvarozást, ismerkedjen meg cégünk, a Szaki Trans Kft. tevékenységével! Profi szakemberekkel és sokoldalú szolgáltatási palettával várjuk leendő ügyfeleink érdeklődését! Amennyiben szeretne többet megtudni rólunk, látogasson el a www.szakitrans.hu weboldalra, ha pedig úgy érzi, hogy bennünk megtalálta azt a partnert, akit keresett, forduljon hozzánk bizalommal a +36-1-297-4764-es telefonszámon vagy az info@szakitrans.hu e-mail címen!