Tájékoztatás

A naptárak sokoldalú reklámhordozók is lehetnek!

naptárak

A mai, rohanó világban, amikor nap, mint nap rengeteg feladattal kell megbirkóznunk, szinte elengedhetetlen, hogy legyen egy naptárunk, amit pontosan vezetünk. Ebbe érdemes mindent beleírni, a megbeszéléseket, tárgyalásokat, konzultációkat, továbbképzéseket, konferenciákat, hogy biztosan ne maradjunk le semmilyen fontos eseményről. De pontosan milyen naptárakat érdemes használni, milyen szempontokat vegyünk figyelembe rendeléskor?

Asztali, fali, zsebnaptár, határidőnapló – mind hasznos eszköz, de a felhasználás körülményeitől függ, hogy melyik az ideális. Annak, aki főként az irodában tölti a munkaidejét, és nem kell úton lennie, a legpraktikusabb az asztali naptár. Ez mindig mellette lehet és egyből átláthatja a feladatokat. Bizonyos esetekben helyettesíthetjük a fali naptárral, de erre nehezebb jegyzetelni, így akkor célszerű ezt választani, ha inkább csak a hetek, hónapok áttekintésére van szükség, beleírni ritkán kell. A zsebnaptár azok számára nélkülözhetetlen, akik sokat utaznak, hiszen ez nagyon pici, bárhol elfér, így mindig kéznél lehet. A határidőnapló egy kicsit kilóg a sorból, mégis rendkívül praktikus eszköz, ami szintén hordozható. Több írás fér bele, így rövid megjegyzést is lehet fűzni a feladatokhoz, például az ügyfelek telefonszámát, vagy a tárgyalópartnerek elérhetőségét. A határidőnapló általában keményfedeles, így nem csak strapabíró, hanem az írás is kényelmesen megoldható akárhol.

naptáraknak tehát minden típusa hasznos kellék, egy jó cégvezető azonban nem éri be ennyivel! Célszerű mindig kutatni a reklámozás lehetőségeit, és a naptárakhatáridőnaplók erre a célra is kiválóan megfelelnek. A tömeggyártott termékek helyett ugyanis egyedi megjelenésű, szitázott változatok mellett is lehet dönteni. Az egyedi naptárak, logózott agendák nagyszerű reklámhordozók, amit mindenképpen érdemes kihasználni a cégvezetőknek. A partnerek januártól decemberig, akár napjában többször is kézbe veszik őket, így az egyedi naptárak és határidőnaplók egész évben képviselhetik és népszerűsíthetik a céget.

Ha szeretné egyszerűbbé tenni munkatársai, partnerei számára a feladatok szervezését, méghozzá sokoldalú reklámhordozókkal, forduljon hozzánk bizalommal egyedi naptárakért és határidőnaplókért! Termékeink megtekintéséhez kattintson a www.irodaszerneked.hu oldalra, kérdéseit pedig tegye fel nekünk a +36/30-241-8320-as telefonszámon vagy az info@irodaszerneked.hu e-mail címen!