Tájékoztatás

A készletleltározást érdemes még ősszel beiktatni!

Lassan az ősz derekán járunk, ami egyúttal azt is jelenti, hogy közeleg a tél és vele a kereskedők legnehezebb időszaka is. A karácsonyt megelőző néhány hét szinte minden üzletben óriási forgalmat hoz, ezért erre érdemes rákészülni, hogy minél zökkenőmentesebben bonyolíthassuk le ezt az időt. A nyugalmasabb őszi napokban például célszerű beiktatni egy készletleltározást, hogy pontosan nyilvántartott árukészlettel vághassunk neki a decembernek.

készletleltározást minden évben érdemes elvégezni, legalább egyszer, de aki nagyon pontos, naprakész adatokat szeretne, annak akár kétszer, háromszor is. A rosszul nyilvántartott raktárkészlet ugyanis sok bonyodalmat okoz. Egyrészt így olyan termékek is meghirdetésre kerülhetnek, amelyek nincsenek meg, másrészt olyan árucikkek is lapulhatnak a polcokon, amelyekről nem tudunk, és emiatt nem is hirdetjük őket. A rendszeresen elvégzett készletleltározásnak köszönhetően ráadásul könnyebb visszakeresni az esetleges hibák forrását, és tenni az ellen, hogy többet ne követhessük el őket. Egy logikusan működő, jól felépített rendszerrel idővel minimalizálhatóak az eltérések.

Tény, hogy a készletleltározás időbe telik és sok energiát igényel, főként egy nagyobb üzlet esetében, ám a feladat kiszervezhető, így nem feltétlenül kell miatta elhalasztani a többi munkát. Cégünk, a Deep Water Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, az elmúlt évek során már számtalan árutípus leltározását végeztük el. Ügyfeleink számára pontos, naprakész adatokkal szolgálunk, igény szerint akár a termékek lejárati idejét vagy más, a megrendelő által meghatározott jellemzőjét is nyilvántartásba vesszük. A készletleltározást megfizethető áron, rövid határidővel végezzük.

Amennyiben Ön is pontos raktárkészlettel szeretne nekivágni a karácsonyi időszaknak, a készletleltározással kapcsolatos bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.deepwater.hu oldalra! Ha további kérdése merült fel, munkatársaink szívesen segítenek a 06-30-3365374-es telefonszámon vagy az info@deepwater.hu e-mail címen!