Arculat

Autódekoráció céges járművekre is!

Autódekoráció

Napjainkban sok vállalkozás tulajdonában van céges gépjármű. Ez lehet akár kisteherautó, amiben az árut vagy a szolgáltatáshoz szükséges eszközöket szállítják, de személyautó is, amit a dolgozók használnak. Ezek a járművek gyakran egész nap úton vannak, egyik címről mennek a másikra, ezért mindenképp érdemes őket reklámcélra is felhasználni. Hogy hogyan? Autódekorációval!

Az autódekoráció, ahogyan a nevében is benne van, a jármű dekorálását szolgálja, méghozzá reklámcélból. Egy jól megtervezett autómatrica hatékonyan hozzájárul a cég ismertségéhez, így közvetve a bevétel növelésében is fontos szerepet játszik. Hogy milyen a jó autómatrica? Mindenekelőtt figyelemfelkeltő, ami vonzza az emberek tekintetét. Ezt elérhetjük feltűnő színekkel, érdekes grafikával, de akár egy találó kifejezéssel vagy kérdéssel is. Fontos, hogy az autódekoráció illeszkedjen a cég profiljához, utaljon a főbb tevékenységekre. Érdemes beletervezni a logót, és mindenképp legyen feltüntetve elérhetőség is. A legjobb, ha a cégnév, illetve a honlapcím, esetleg a telefonszám szerepel. A feliratok legyenek nagyok, jól olvashatóak, lényegre törőek, maximum címszavakat tüntessünk fel, semmiképp ne legyenek hosszú mondatok!

A céges autódekor nagyszerű lehetőség, amit érdemes kihasználni. Egyszeri beruházással tehetünk szert vele egy hosszú távon működő reklámfelületre, amivel ismertebbé, népszerűbbé tehetjük a vállalkozást. Cégünk, az Autodekor.hu Bt. nagy tapasztalattal rendelkezik e téren, és teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek. Az autódekorációt rövid időn belül megtervezzük, elkészítjük, méghozzá kedvező áron.

Amennyiben Ön is szeretné kihasználni az autódekoráció előnyeit, bővebb információért és referenciafotókért látogasson el honlapunkra, a www.autodekor.hu weboldalra! Ha kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal a 06 30 214-2763-as telefonszámon vagy a dekor@autodekor.hu e-mail címen, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére mindenben!