Arculat

Corian recepciós pult, berendezés a vendégfogadáshoz!

Corian recepciós pult

Corian recepciós pult a fogadó tér ékessége! A modern alapanyagok sokoldalúságát az akril recepciós pult is bizonyítani tudja!

A fogadó tér megtervezésénél elkerülhetetlenül szóba kerülnek az alapanyagok is. Miből készüljön a recepciós pult, milyen anyagból rendeljünk berendezést vagy milyen burkolat fedje a padlót. Az ezekre a kérdésekre adott válaszok befolyásolják a kész előtér látványát és minőségét is. A recepciós pult egy olyan eleme az előtérnek, illetve a hotelnek, irodaháznak, amit mindenhol használnak, függetlenül attól, hogy mekkora rendelkezésre álló tér.

A klasszikus és kedvelt alapanyagok közé tartoznak például a természetes kövek, de a modern alapanyagoknak is egyre több híve van. A Corian recepciós pult anyaga is ilyen anyag, az akril. Egy akrilból gyártott Corian recepciós pult a modern fogadó pult csodás példája. Sokoldalú, tartós és dekoratív is. A titok nem más, mint az akril, ami mesterséges anyag. Az akril természetesen ásvány és akril gyanta keveréke, ami kitűnően formálható, látható illesztés, ragasztás nélküli, porózus, fényes és egybefüggő felületet képez fogadó pultként is. A választott színben egy Corian recepciós pult éppen ezért megkapó látvány, amin ráadásul nem maradnak meg a gombák, baktériumok sem, nem szívja magába az anyagokat. A lúgoknak, savaknak ellenáll, a tisztítása erőlködés nélkül elvégezhető, így mindig higiénikus és makulátlan pultban dolgozhat az alkalmazott. A Corian recepciós pult minimalista, stílusos külsejével és felhasználóbarát tulajdonságaival az akril előnyeit hirdeti. Építtesse be a fogadó térbe és éveken át jól ki tudja használni!

Corian recepciós pultok a Solymosi Team kedvelt termékei, amik jó áron megrendelhetőek. A www.solymositeam.hu webcímen a tőlünk megvásárolható termékekről tudhat meg többet. Rendezze be a a vendégfogadó teret időtálló, dizájnos és modern elemekkel, olyanokkal, mint amilyen a Corian recepciós pult! Az ajánlatunkat elkészítjük személyre szabottan, ha kapcsolatba lép munkatársunkkal a +36-30-914-57-47 telefonszámon vagy üzenetet ír a solymi@digikabel.hu email címre!