Arculat

Ponyvadekoráció, a népszerűsítés tökéletes eszköze

Ponyvadekoráció

Ponyvadekoráció professzionális technológiával, egyedi igényekre szabott megoldásokkal a tökéletes reklámért! Bízza ránk a munkát, és a tervezéstől a kivitelezésig mindent magunkra vállalunk, hogy Önnek egyetlen feladata maradjon; bezsebelni az elismeréseket!

Egy jó cégvezető minden lehetőséget megragad a reklámozásra, ebből pedig a mindennapi munkához használt járművek sem maradhatnak ki. A ponyvadekoráció remek választás minden vállalkozásnak, ami az ország teljes területén vagy akár országhatárokon át kívánja népszerűsíteni magát. Az egyedileg dekorált ponyva lényegében egy hatalmas, mobil hirdetési felületet jelent, ami bárhol felkeltheti a potenciális érdeklődők figyelmét, amerre a jármű elhalad. A ponyvadekoráció nincs engedélyekhez kötve, és havonta fizetendő díjakkal sem kell számolnia annak, aki ezt választja, tehát nem csak praktikus, hanem ráadásul költségtakarékos is. Egyszeri ráfordítással lehet hatékony reklámot nyerni, ami kifejezetten hosszú távra szól, mindezeket figyelembe véve pedig szinte vétek kihagyni.

Fontos tudni azonban, hogy a ponyvadekoráció is csak akkor tudja beváltani a hozzá fűzött reményeket, ha profi cégre van bízva a feladat. Sok múlik már önmagában a grafikai tervezésen is, hiszen számtalan követelménynek kell megfelelnie egy ilyen hirdetésnek, de a megvalósítás legalább ilyen fontos. Az utakon a ponyvadekoráció fogja képviselni a céget, ennélfogva csak a legmagasabb színvonal jöhet szóba a kivitelezés során.

Ha Ön is lát fantáziát ebben a sokoldalú reklámozási lehetőségben, cégünk, a Lakner Ponyvaipari Kft. mindenben támogatja! Az első lépéstől az utolsóig ránk bízhatja a ponyvadekorációt, amit szakszerűen, minden kreativitásunkat bevetve készítünk el, ha minket bíz meg a feladattal. Nézzen körül a www.laknerponyva.hu weboldalon, ahol mindent megtudhat a megvalósítási lehetőségekről és referenciaképeink között is böngészhet. Ha tevékenységünk meggyőzte, kérje bátran ajánlatunkat, +36-29-552-560-as telefonszámon és a laknerponyva@laknerponyva.hu e-mail címen várjuk megkeresését!