Karrier

Az írólapos szék több egyszerű széknél!

írólapos szék

Az írólapos szék irodai megbeszéléseknél hellyel kínál minden kollégát! A tárgyalóasztallal nem kell minden irodában számolni!

Az olyan irodai megbeszéléseken, ahol minden kolléga jelen van, nem mindenkinek jut hely. Aki kénytelen állva maradni, az viszont kényelmetlenül érzi magát és a jegyzetelés is nehezebben megy. Ezt a problémát lehet kiküszöbölni olyan, praktikus irodai bútorokkal, mint amilyen az írólapos szék is. Egy ilyen szék egyszerre több funkcióval is rendelkezik. Elsősorban szék, de ha éppen írófelületre is szükség van, egy mozdulattal átalakítható. Az írólapos szék fém vázzal gyártott, párnázott ülőlappal és háttámlával készült szék, amihez tartozik egy praktikus írótábla is. Az írótábla a szék jobb karfájához van erősítve, mozgatható, tehát több állásban is használható. A székként és írólapos székként is használható bútor kis helyet foglal, de sok embernek tud helyet adni egy irodában. Érdemes beszerezni az írólapos székekből többet is, hiszen, ha nem használják őket, rakásolhatóak és egyben tárolhatóak. A székek kényelmesek, tárgyaláshoz, meetinghez, előadáshoz, továbbképzéshez, workshophoz egyaránt hasznukat lehet venni. Egyszerű, de sokoldalúan használható irodai székekből minden irodába ajánlunk minőségi modelleket.

Az írólapos székekből két fajtát is forgalmazunk, különböző színben, hasonló tulajdonságokkal. Ha ez az irodai bútor még hiányzik a tárgyalóból, csak keressen minket bizalommal! Vásároljon annyi darabot ebből a székből, amennyire szüksége van ahhoz, hogy senki ne maradjon hely nélkül a kollégák közül! A vásárlással kapcsolatban azonnal tud érdeklődni. A REDOLA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. termékeit ismerje meg közelebbről a www.irodaiszekek.hu webcímen, ahol a honlap is található! A termék kínálatunkat itt mutatjuk be, valamint a rendelést is le tudja bonyolítani online. A munkatársaink szívesen nyújtanak további felvilágosítást a közzétett elérhetőségek bármelyikén. A 06 1 36 -9395, 06 20 43422 22 telefonszámokon és a szekek@irodaiszekek.hu email címen kérjen segítséget tőlünk a vásárláshoz!